Skip to main content

Wat is de oorzaak slijm in de stoelgang?

Slijm in de ontlasting
Slijm en slijmerige stoelgang kan worden veroorzaakt door chronische pancreatitis. Soms kan ook het gevolg zijn van onverwerkte vetten in uw ontlasting. Andere mogelijke oorzaak zou kunnen zijn als gevolg van coeliakie. Eigenlijk, slijm kan een symptoom zijn van anomalieën in onze buik muren. Zijn aanwezigheid moet tijdelijk zijn en waarschijnlijk te zetten in reguliere na enkele dagen.
Slijm slijm wordt geproduceerd door klieren die lijn de dunne en dikke darm en is een doorschijnend, gelei achtige substantie die uit komen in de ontlasting. Slijm slijm en soepele beweging wordt aangegeven door de aanwezigheid van slijm over je hele ontlasting. Gezonde mensen kunnen ook bepaalde hoeveelheid slijm in de normale ontlasting. Meestal slijm niet wordt vermengd met ontlasting. In de volgende voorwaarden slijm kan worden weergegeven in de normale semi-zachte ontlasting:
Oorzaken van slijm / Slijm stoelgang
  • Interne aambeien
  • Darmparasieten
  • Constipatie
  • Coeliakie
  • Chronische pancreatitis
  • Cystic Fibrosis
  • Diverticulitis
  • Inflammatoire darmziekten (IBD)
  • Alvleesklier Disease
  • Korte Darm Syndroom (SBS)
  • Kleine Intestinale bacteriegroei (SIBO)
Wat te doen als iemand een voortdurende slijm stoelgang Altijd een zorgverstrekker te raadplegen voor een diagnose correct te diagnosticeren de oorzaken van uw slijm / slijm stoelgang.
Raadpleeg altijd een zorgaanbieder voor een diagnose correct te diagnosticeren de oorzaken van uw slijm / slijm stoelgang. Met een gewone colonoscopie test kan, de oorzaak van slijm in de ontlasting worden herkend of het misschien te wijten zijn aan malabsorptie of chronische pancreatitis. Andere diagnostische tests zou betekenen bloedonderzoek te sluiten als u coeliakie ziekte, of beeldvorming diagnose voor enzym en aan de alvleesklier test. Bij deze tests negatief zijn, de enige remedie is om veel vezel in de vorm van fruit consumeren zoals sinaasappels en bananen.

Comments

Popular posts from this blog

mass converter gram kilogram lb oz

Mass Converter Mass, t = Mass, kg = Mass, g = Mass, mg = Mass, μg = Mass, lb = Mass, oz = Mass, US ton = With this converter, you can simultaneously convert several mass units to other mass units. Simple example: 1 kg = 1000 g Composite example: 1 kg and 10 g = 101000 mg Abbreviations for mass: t - tonne (metric ton); kg - kilogram; g - gram; mg - milligram; μg - microgram; lb, lbs - pound; oz - ounce.

کشف المحجوب

 شیخ علی بن عثمان الہجویریؒ اور ان کی کتاب کشف المحجوب پر ایک نظر ڈاکٹر رئیس احمد نعمانی ابتدائیہ علامہ اقبالؒ نے اپنی مثنوی 'اسرار خودی' میں ایک عنوان اس طرح لکھا ہے: ''حکایت نوجوانی از مرو کہ پیش حضرت سید مخدوم ہجویری رحمۃ اللہ علیہ آمدہ ازستم اعوا فریاد کرد'' اس عنوان کے تحت انہیں نے جو کہانی نظم کی ہے، اس کی تمہید میں یہ ابیات بھی لکھے ہیں : سیّد ہجویر مخدوم امم مرقد او پیر سنجر ۱؎ را حرم بندھاری کوھسار آسان گسخت در زمین ھند تخم سجدہ ریخت عہد فاروق از جمالش ۲؎ تازہ شد حق ز حرف اور بلند آوازہ شد پاسبان عترت امّ الکتاب از نگاھش خانۂ باطل خراب خاکِ پنجاب از دم اوزندہ گشت صبح ما از مہر اوتابندہ گشت۳؎ مثنوی کے ان ابیات میں 'مخدوم امم' کہنا اور شیخ ہجویری کے قیام لاہور کے زمانے کو عہد فاروق اعظمؓ کا مماثل قرار دینا، خلافِ واقعہ سہی، تاہم ان پانچ بیتوں میں ، پانچویں صدی ہجری کے معروف بزرگ شیخ علی بن عثمان ہجویریؒ کے بلند روحانی مرتبے، دشوار گزار راہوں سے گزر کر ہندوستان آنے، یہاں آ کر عبادتِ ال...

Bacteria and Food-Borne Illnesses

What are foodborne illnesses? Foodborne illnesses are caused by eating food or drinking beverages contaminated with bacteria, parasites, or viruses. Harmful chemicals can also cause foodborne illnesses if they have contaminated food during harvesting or processing. Foodborne illnesses can cause symptoms that range from an upset stomach to more serious symptoms, including diarrhea, fever, vomiting, abdominal cramps, and dehydration. Most foodborne infections are undiagnosed and unreported, though the Centers for Disease Control and Prevention estimates that every year about 76 million people in the United States become ill from pathogens, or disease-causing substances, in food. Of these people, about 5,000 die. What are the causes of foodborne illnesses? Harmful bacteria are the most common cause of foodborne illnesses. Some bacteria may be present on foods when you purchase them. Raw foods are the most common source of foodborne illnesses because they are not sterile; examples inc...