Click Here For English Version
Het toevoegen van zout aan de natuurlijke voedselvoorziening is kunstmatig. Industriële revolutie aan prduce kristallijn natriumchloride (keukenzout) goedkoper en overvloedige genoeg voor het zware maken we gebruik van maken vandaag.
Het wordt alleen gebruikt om smaak toe te voegen aan de maaltijden. Te veel zout kan een belangrijke oorzaak van hoge bloeddruk, wat kan leiden tot hart-en vaatziekten, beroerte, of nieraandoeningen. Maar menselijke Boyd moet ook een bepaalde hoeveelheid zout per dag, omdat het vereist is door alle cellen vochtbalans te handhaven. Het is ook van vitaal belang voor een goede zenuw-en spierfunctie. En de meest intense sporters moeten nog meer van het als zout hoofdzakelijk wordt uitgescheiden via urine en zweet.
Zout Eis van ons lichaam
Het is meestal afgesproken dat de instanties die moeten ongeveer 500 mg natrium. Dat is ongeveer een kwart van een theelepel keukenzout (natriumchloride, de meest typische bron van natrium). Een dagelijkse maximum van 2.400 mg natrium wordt aanbevolen door de federale overheid. De meesten van ons consumeren ongeveer 5000 mg natrium per dag, 10 keer meer dan ons lichaam nodig hebben. Tenzij u afscheiden teveel natrium, je kan steeds veel meer dan je nodig hebt. De American Medical Association heeft geschat dat een 50 procent reductie in het gebruik van natrium in verwerkte voedingsmiddelen en restaurant bespaart 150.000 levens per jaar.
Comments