Skip to main content

Natuurlijke Remedies van Gas, winderigheid, en een opgeblazen gevoel

Click here for English Version

Hier zijn een aantal natuurlijke remedies, maar voordat je probeert een natuurlijke remedie, maar het is altijd belangrijk om een gekwalificeerde medische hulpverlener uit te sluiten dat sommige gevaar aanwijzingen die zouden kunnen worden keek uit jezelf te raadplegen.

Swallowed Air

Veel mensen slikken lucht gewoonlijk; Aerofagie. Hoewel ze meestal niet bewust van. De oorzaak is vaak angst-gerelateerd. De lucht bestaat uit zuurstof en stikstof. Echter, de meeste van de zuurstof wordt opgenomen door de slijmlaag van de darm of wordt gebruikt door dikke darm bacteriën, met zeer weinig eindigend in winderigheid. Stikstof, aan de andere kant is slecht geabsorbeerd door de slijmlaag en de meeste van de ingeslikte stikstof komt in winderigheid.
Behandelingsstrategieën1. Bewustwording dat de lucht wordt ingeslikt kunnen helpen. Mensen worden zich bewust van hun ademhaling patronen.
2. Ontspanning technieken kunnen bijdragen tot vermindering van angst.
3. Vermijd liggen na het eten vooral 's nachts; lopen ongeveer 100 stappen of zo. Gas uit de maag wordt uitgescheiden in de darmen gemakkelijker wanneer je liegt na de maaltijd.

Slecht Opgenomen Koolhydraten

Waterstof en kooldioxide worden geproduceerd door bacteriën in de dikke darm aanwezigheid van slecht geabsorbeerd koolhydraten. Als winderigheid gepaard gaat met diarree en gewichtsverlies, kan dit wijzen op een malabsorptie stoornis, zoals lactose-intolerantie of alvleesklier insufficiëntie, en moeten worden geëvalueerd door uw primaire gezondheidszorg provider.
Meer gebruikelijk is dan winderigheid na het eten van grote hoeveelheden slecht geabsorbeerd koolhydraten zoals bonen of levensmiddelen die u hebt een levensmiddel gevoeligheid. Vaak voedsel gevoeligheden zijn melk en tarwe producten.

Behandelingsstrategieën
1. Chew voedsel zorgvuldig. Koolhydraten spijsvertering begint in de mond. Elk werk je tanden niet doen, zal uw maag hebben om later te doen.
2. Een alternatieve behandelaar kan wijzen op een eliminatie en uitdaging dieet. Dit is een diagnostisch dieet te helpen ontdekken voedsel gevoeligheden en intoleranties.
3. Raadpleeg uw primaire zorgverlener uit te sluiten malabsorptie stoornis als u ook gewichtsverlies en diarree ervaren.

Gas-en Flatulentie Na vetrijke maaltijden

Het eten van een vetrijke maaltijd kan genereren een grote hoeveelheid kooldioxide, waarvan een aantal wordt uitgebracht als gas. Dat komt omdat kooldioxide wordt geproduceerd in de dunne darm bij bicarbonaat wordt vrijgegeven om maagzuur te neutraliseren en vet tijdens de maaltijd.

Behandelingsstrategieën
1. Eet kleinere, meer frequente maaltijden in plaats van drie grote maaltijden.
2. Vermijd vetrijke maaltijden.
3. Raadpleeg uw primaire zorgverlener uit te sluiten de mogelijkheid van vet malabsorptie. Tekenen van vet bevatten malabsorptie los en licht gekleurde ontlasting.

Geurend Flatulentie en Gas

Gas dat een sterke geur meestal het gevolg van het metabolisme van zwavelhoudende eiwitten en aminozuren in de darmen heeft.

Behandelingsstrategieën
1. Kauw vlees en andere eiwitten voedsel zorgvuldig. Vermijd overmatige eiwit in uw dieet.
2. Rekening actieve kool tabletten kunnen helpen bij het verwijderen van de geur.

Eten van voedingsmiddelen die Produce Gas

Bepaalde levensmiddelen zijn inherent gas produceren. Gas-productie van voedingsmiddelen op te nemen bonen, kool, uien, spruiten, bloemkool, broccoli, pluizige tarwe producten zoals brood, appelen, perziken, peren, pruimen, maïs, haver, aardappelen, melk, ijs, en zachte kaas.
Levensmiddelen die produceren een minimale gas omvatten rijst, bananen, citrusvruchten, druiven, harde kaas, vlees, eieren, pindakaas, niet-koolzuurhoudende dranken en yoghurt gemaakt met levende bacteriën.

Andere voorwaarden

Wanneer iemand heeft aanhoudende opgeblazen gevoel en winderigheid, lab tests en x-stralen het eerst worden uitgevoerd om de aanwezigheid van medische ziekte uit te sluiten. Colorectale kanker presenteert vaak met de symptomen van ongemak buik en een opgeblazen gevoel. Coeliakie en inflammatoire darmziekten kan hebben vergelijkbare symptomen.

Het is belangrijk om te onthouden dat gas en een opgeblazen gevoel zijn vage symptomen die geassocieerd kan worden met veel medische aandoeningen, dus overleg met uw primaire zorgverlener moet altijd de eerste stap.

Comments

Nitrile Gloves said…
This is a whole lot of good and useful information about gas and stomach upset.

nitrile gloves
martin said…
interessant artikel zeg, ik heb last van teveel maagzuur. deze info komt goed uit ;-)

Popular posts from this blog

mass converter gram kilogram lb oz

Mass Converter Mass, t = Mass, kg = Mass, g = Mass, mg = Mass, μg = Mass, lb = Mass, oz = Mass, US ton = With this converter, you can simultaneously convert several mass units to other mass units. Simple example: 1 kg = 1000 g Composite example: 1 kg and 10 g = 101000 mg Abbreviations for mass: t - tonne (metric ton); kg - kilogram; g - gram; mg - milligram; μg - microgram; lb, lbs - pound; oz - ounce.

کشف المحجوب

 شیخ علی بن عثمان الہجویریؒ اور ان کی کتاب کشف المحجوب پر ایک نظر ڈاکٹر رئیس احمد نعمانی ابتدائیہ علامہ اقبالؒ نے اپنی مثنوی 'اسرار خودی' میں ایک عنوان اس طرح لکھا ہے: ''حکایت نوجوانی از مرو کہ پیش حضرت سید مخدوم ہجویری رحمۃ اللہ علیہ آمدہ ازستم اعوا فریاد کرد'' اس عنوان کے تحت انہیں نے جو کہانی نظم کی ہے، اس کی تمہید میں یہ ابیات بھی لکھے ہیں : سیّد ہجویر مخدوم امم مرقد او پیر سنجر ۱؎ را حرم بندھاری کوھسار آسان گسخت در زمین ھند تخم سجدہ ریخت عہد فاروق از جمالش ۲؎ تازہ شد حق ز حرف اور بلند آوازہ شد پاسبان عترت امّ الکتاب از نگاھش خانۂ باطل خراب خاکِ پنجاب از دم اوزندہ گشت صبح ما از مہر اوتابندہ گشت۳؎ مثنوی کے ان ابیات میں 'مخدوم امم' کہنا اور شیخ ہجویری کے قیام لاہور کے زمانے کو عہد فاروق اعظمؓ کا مماثل قرار دینا، خلافِ واقعہ سہی، تاہم ان پانچ بیتوں میں ، پانچویں صدی ہجری کے معروف بزرگ شیخ علی بن عثمان ہجویریؒ کے بلند روحانی مرتبے، دشوار گزار راہوں سے گزر کر ہندوستان آنے، یہاں آ کر عبادتِ ال...

Bacteria and Food-Borne Illnesses

What are foodborne illnesses? Foodborne illnesses are caused by eating food or drinking beverages contaminated with bacteria, parasites, or viruses. Harmful chemicals can also cause foodborne illnesses if they have contaminated food during harvesting or processing. Foodborne illnesses can cause symptoms that range from an upset stomach to more serious symptoms, including diarrhea, fever, vomiting, abdominal cramps, and dehydration. Most foodborne infections are undiagnosed and unreported, though the Centers for Disease Control and Prevention estimates that every year about 76 million people in the United States become ill from pathogens, or disease-causing substances, in food. Of these people, about 5,000 die. What are the causes of foodborne illnesses? Harmful bacteria are the most common cause of foodborne illnesses. Some bacteria may be present on foods when you purchase them. Raw foods are the most common source of foodborne illnesses because they are not sterile; examples inc...