Pages

This information is general guideline like other information you find on the internet. Your health care provider knows best about your specific condition. Therefore always consult your physician and a qualified instructor before implementing these and other information found on the internet.

Gele stoelgang in Diarree

De normale kleur van de stoelgang is elke schaduw van bruin (meestal medium bruin), of bruin / groen. Bij geel / bleke ontlasting wordt weergegeven, en er is geen duidelijke reden te wijten aan voedsel geconsumeerd, zou er iemand van de volgende aandoeningen:Diarree: Diarree is de meest voorkomende reden in het veranderen van de kleur van de ontlasting. Het belangrijkste verschil in diarree en normale spijsvertering proces is dat in de diarree voedsel passeert darm zo snel dat darmbacteriën niet genoeg tijd hebt voor het omzetten van bilirubine in stercobilin dat normale ontlasting het bruine kleur geeft. Gastro-oesofageale reflux (GERD) is ook een ziekte waar voedsel snel wordt doorgegeven via darmen met spijsvertering proces.

Cholestase: Bij deze ziekte stroom gal uit de lever in de darm wordt verminderd of stopgezet. Door het ontbreken van gal, zijn ontlasting licht gekleurd. Onverteerd voedsel deeltjes kunnen komen in de ontlasting. In cholestase kan, bilirubine, en galzouten reizen in het bloed, de huid en urine, met als gevolg verdere complicaties zoals Geelzucht, jeukende huid en Dark stinkende urine. Cholestase kan het gevolg zijn van problemen binnen of buiten de lever.

Leverziekte (intra-hepatische cholestase): Verminderde compressed kleine grachten gal in de lever is de oorzaak voor de uitstroom van gal uit de lever cellen. Kruk zal verschijnen geel / bleek te wijten aan het uiterlijk van de verlaagde bedrag van de gal in de darmen. De mogelijke redenen zijn Alcoholische hepatitis, Amyloïdose, dat kanker is uitgezaaid naar de lever (metastasen), cirrose, lymfoom, sarcoïdose, Sjögren-syndroom, tuberculose, virale hepatitis braken, misselijkheid en gevoeligheid / pijn in de rechterbovenhoek buik zijn een van de belangrijkste voorkomende symptomen van een leveraandoening.

Galblaas (Biliaire Duct) Ziekte: Obstakel in biliaire kanaal (via welke een gal stroomt uit de lever in de darm) zal veroorzaken in het uiterlijk van minder gal in de ontlasting, waardoor ontlasting geel, bleek, of zelfs grijs. Mogelijke oorzaken zijn Galsteen uit de galblaas, Ontsteking (cholangitis), Tumor (cholangiocarcinoma). Kramp pijn in buik rechts boven en rechts onder de ribben zijn vaak voorkomende symptomen bij galblaas / galwegen duct ziekte.

Alvleesklier Ziekte: Biliaire kanaal wordt gedrukt door het hoofd van uitgebreide pancreas en waardoor obstructie in de gal flow van lever darm. Pancreatitis (ontsteking van de alvleesklier) en aan de alvleesklier cyste of kanker kunnen veroorzaken dit gebeurt.
Abdominale Massa: galgang wordt gedrukt door abdominale tumor (zoals fibroom) bijgevolg veroorzaakt cholestase en gele ontlasting. Grote tumoren kunnen worden opgespoord en voelde met de hand of opgezette buik.

No comments:

Submit

[Social Submit this]