Pages

This information is general guideline like other information you find on the internet. Your health care provider knows best about your specific condition. Therefore always consult your physician and a qualified instructor before implementing these and other information found on the internet.

Wat is de oorzaak slijm in de stoelgang?

Slijm in de ontlasting
Slijm en slijmerige stoelgang kan worden veroorzaakt door chronische pancreatitis. Soms kan ook het gevolg zijn van onverwerkte vetten in uw ontlasting. Andere mogelijke oorzaak zou kunnen zijn als gevolg van coeliakie. Eigenlijk, slijm kan een symptoom zijn van anomalieën in onze buik muren. Zijn aanwezigheid moet tijdelijk zijn en waarschijnlijk te zetten in reguliere na enkele dagen.
Slijm slijm wordt geproduceerd door klieren die lijn de dunne en dikke darm en is een doorschijnend, gelei achtige substantie die uit komen in de ontlasting. Slijm slijm en soepele beweging wordt aangegeven door de aanwezigheid van slijm over je hele ontlasting. Gezonde mensen kunnen ook bepaalde hoeveelheid slijm in de normale ontlasting. Meestal slijm niet wordt vermengd met ontlasting. In de volgende voorwaarden slijm kan worden weergegeven in de normale semi-zachte ontlasting:
Oorzaken van slijm / Slijm stoelgang
* Interne aambeien
* Darmparasieten
* Constipatie
* Coeliakie
* Chronische pancreatitis
* Cystic Fibrosis
* Diverticulitis
* Inflammatoire darmziekten (IBD)
* Alvleesklier Disease
* Korte Darm Syndroom (SBS)
* Kleine Intestinale bacteriegroei (SIBO)
Wat te doen als iemand een voortdurende slijm stoelgang Altijd een zorgverstrekker te raadplegen voor een diagnose correct te diagnosticeren de oorzaken van uw slijm / slijm stoelgang.
Raadpleeg altijd een zorgaanbieder voor een diagnose correct te diagnosticeren de oorzaken van uw slijm / slijm stoelgang. Met een gewone colonoscopie test kan, de oorzaak van slijm in de ontlasting worden herkend of het misschien te wijten zijn aan malabsorptie of chronische pancreatitis. Andere diagnostische tests zou betekenen bloedonderzoek te sluiten als u coeliakie ziekte, of beeldvorming diagnose voor enzym en aan de alvleesklier test. Bij deze tests negatief zijn, de enige remedie is om veel vezel in de vorm van fruit consumeren zoals sinaasappels en bananen.

No comments:

Submit

[Social Submit this]